ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

2 Email: info@motrac.gr
3 Kιν. 6941 633 040.

Για να επικοινωνήστε με το ΑUto Festival τηλεφωνήστε στο 211 7709341. Ευχαριστούμε!

ΩΡΑΡΙΟ AUTOFESTIVAL

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
ΚΥΡΙΑΚΕΣ μόνο με ραντεβού!

Aπαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Επιλέξτε μία απο τις παρακάτω ερωτήσεις για να δείτε την απάντηση. Εάν έχετε κάποια άλλη απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να στείλετε το ερωτημά σας.

Γενικές Ερωτήσεις

Ναί, κάθε πίστα χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης. Δίπλωμα οδήγησης ή Δίπλωμα Αγωνιζόμενου.

H πρακτική όλων των τμημάτων εφαρμόζονται τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδοτάπητα, και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες θα μάθετε να εφαρμόζετε όλες τις ασκήσεις!

Άλλες Ερωτήσεις

Εάν η ακύρωση είναι περισσότερο από 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία του σχολείου, μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα μας. Αν είναι λιγότερο από 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία του σχολείου, θα σας επιστραφούν το 50% του συνολικού ποσού. Εάν γίνει αυτό μπορείτε να μεταφέρετε την θέση σας σε άλλη ημερομηνία εντός 8 μηνών ή να δώσετε την θέση σας σε κάποιο γνωστό σας.

Εαν δεν έχετε εξοπλισμό μπορείτε να τον προμηθευτείτε από εμάς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να πληρώσετε κάποιο αντίτιμο.

Και βέβαια! Μην αφήσετε τον τίτλο του σχολείου να σας μπερδέψει, οι ασκήσεις που μαθαίνονται στο σχολείο εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε τύπο μοτοσυκλέτας, ο οποίος μπορεί να είναι superbike, μηχανή δρόμου, cruiser, γυμνό, motard. Όσοι θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές οδήγησης της μοτοσυκλέτας, ανεξάρτητα από τον τύπο της μηχανής που έχετε, είστε στο σωστό μέρος.

TOP