ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

2 Email: info@motrac.gr
3 Kιν. 6941 633 040.

Για να επικοινωνήστε με το ΑUto Festival τηλεφωνήστε στο 211 7709341. Ευχαριστούμε!

ΩΡΑΡΙΟ AUTOFESTIVAL

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
ΚΥΡΙΑΚΕΣ μόνο με ραντεβού!

Επένδυση στο μέλλον για τους μικρούς μας φίλους αποτελεί η YAMAHA JUNIOR ACADEMY, η Aκαδημία μας για παιδιά και νέους, ηλικίας 5-18 ετών.

Με τις μικρές και μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της σχολής, τα PW 50, ΤΤR 110, ΜΤ125, ΜΤ-03, ΥΖ 85 και YZF R3 της Yamaha αλλά και τον ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τα πρώτα «βήματα» στη μοτοσυκλέτα, οι έμπειροι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να δώσουν αίσιο τέλος στις επιθυμίες των παιδιών αλλά και ...τις ανησυχίες των γονιών.

Ξεκινώντας σωστά οι νέοι οδηγοί εξασφαλίζο
υν ότι θα «χτίσουν» την εμπειρία τους πάνω σε σωστές βάσεις. Από το πρώτο κιόλας μάθημα ο μαθητής ή η μαθήτρια οδηγούν μόνοι τους τα μικρά Yamaha. Ισορροπούν, σταματούν, ξεκινούν και ακολουθούν την πορεία που έχουν σχεδιάσει. Απο το πρώτο κιόλας μάθημα, οι μαθητές κάνουν βόλτα στην "My Catalinya", τη μικρογραφία της διάσημης πίστας που έχει αποτυπωθεί στο χώρο.

Σκοπός του τμήματος είναι οι νέοι οδηγοί να εξασκήσουν απο νωρίς τα αντανακλαστικά τους και την αντίληψη τους γύρω από την μοτοσυκλέτα.

Η οδήγηση της μοτοσυκλέτας "απομυθοποιείται" καθώς εντάσσεται στις δραστηριότητες και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παιδιών. Μαθαίνουν να σέβονται τους κανόνες που την συνοδεύουν, τη σημασία του εξοπλισμού ασφαλείας και τα μυστικά της οδήγησης πολύ πριν χρειαστεί να βγουν στην κυκλοφορία.

Με τις γνώσεις που αποκτούν στην JUNIOR ACADEMY του RIDING SCHOOL, εξασφαλίζουν την απόλυτα ασφαλή χρήση της μοτοσυκλέτας στην καθημερινότητά τους, όταν έρθει η ώρα να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης.

Επιπλέον όσοι νέοι και νέες το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν μέσα από την YAMAHA JUNIOR ACADEMY και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική τους δραστηριότητα στο άθλημα της μοτοσυκλέτας. Μέσα από μια διαδικασία βασισμένη σε Επιστημονικά δεδομένα και Διεθνείς πρακτικές.

Την εκπαίδευση φροντίζουν καταρτισμένοι επαγγελματίες του είδους (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Εκπαιδευτές Σχολών Οδηγών) με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση οδήγησης μοτοσυκλέτας.

TOP