ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

2 Email: info@motrac.gr
3 Kιν. 6941 633 040.

Για να επικοινωνήστε με το ΑUto Festival τηλεφωνήστε στο 211 7709341. Ευχαριστούμε!

ΩΡΑΡΙΟ AUTOFESTIVAL

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
ΚΥΡΙΑΚΕΣ μόνο με ραντεβού!

Συμμετοχή με 3 απλά βήματα

Η συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε τμήμα ή σεμινάριο της Ακαδημίας γίνεται πολύ εύκολα ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται online ή τηλεφωνικά. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας ενημερώσουμε.

EΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1' +

Απαραίτητα

Δίπλωμα οδήγησης, μοτοσυκλέτα, εξοπλισμός: Μπουφάν και παντελόνι Cordura με προστατευτικά, full face κράνος, γάντια κ.λ.π. Η σχολή μπορεί σας παρέχει ό,τι από αυτά δεν έχετε, χωρίς κόστος.

Εγγραφή

Εγγραφή στο τμήμα ή σεμινάριο που σας ενδιαφέρει γρήγορα & άμεσα, χρησιμοποιώντας την Online υπηρεσία εγγραφής. ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιβεβαίωση

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για την κράτηση και για ενημέρωση.

Γνώρισε τα μυστικά της μηχανής ...μάθε να την ελέγχεις!

Eίπαν για τη σχολή

Γιώργος Ι. Μηναίος
Θανάση πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα που σε ξαναείδα! Πολύ ωραία η ροή των μαθημάτων και ήσουν μεταδοτικότητας, μέχρι εξωγήινος θα το καταλάβαινε. Συνέχισε την καλή δουλειά που σώζει ζωές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Dionysios Marinos
Τα μαθηματα ειναι απίστευτα σε μαθαινουν παρα πολλα πράγματα και αλλαζει εντελώς ο τρόπος που οδηγας την μηχανη σου αφου φύγεις τελειώνοντας την ημέρα. Εχω φτάσει μεχρι το δευτερο επίπεδo. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, τωρα σειρά της γυναίκας μου που οδηγει μηχανή και του αδερφου μου

Η καλύτερη Επενδυση που μπορείτε να κάνετε για την ασφάλειά σας: Μια ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης στην Riding Academy

Μια ημέρα αρκεί για να αλλάξει τη ζωή σας - σε ότι αφορά στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας σας. Εάν κάτι κάνουμε λάθος, κάθε ημέρα που περνά το επαναλαμβάνουμε και γινόμαστε καλύτεροι ...στο λάθος.

TOP