ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

2 Email: info@motrac.gr
3 Kιν. 6941 633 040.

Για να επικοινωνήστε με το ΑUto Festival τηλεφωνήστε στο 211 7709341. Ευχαριστούμε!

ΩΡΑΡΙΟ AUTOFESTIVAL

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
ΚΥΡΙΑΚΕΣ μόνο με ραντεβού!

Τι είναι το Riding School

Γιώργος ΠαπασταύρουΗ μοναδική ολοκληρωμένη σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, για κάθε οδηγό, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας, φύλου και κατηγορίας (Πόλη και Κυκλοφορία, Άσφαλτος, Χώμα, Οn-off, ATV, Supermoto) Μέσα από εξειδικευμένες ημερίδες που διοργανώνουμε, καλύπτουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην γνώση της χρήσης της μοτοσυκλέτας και της οδήγησής της.

"Εάν κάτι κάνουμε λάθος, κάθε ημέρα που περνά το επαναλαμβάνουμε και γινόμαστε καλύτεροι ...στο λάθος".

Γιώργος Παπασταύρου Η δομή των ημερίδων Ασφαλούς Οδήγησης της Riding Academy, μπορούν να εξασφαλίσουν την βελτίωση του οδηγού, ανεξάρτητα από το επίπεδό του, την εμπειρία του, την ηλικία και το φύλο. Με απλό και απόλυτα κατανοητό τρόπο καταφέρνουμε να μετατρέψουμε μέσα σε μία μόλις ημέρα την αμφιβολία και τον φόβο για την οδήγηση σε μια απολαυστική δραστηριότητα. Οι 7.000 μαθητές μας το επιβεβαιώνουν.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν διαθέτει "πρόγραμμα οδήγησης μοτοσυκλέτας" στα περιεχόμενά του. Κάθε οδηγός "καταφέρνει" μετά τα πρώτα τους μέτρα με δίκυκλο να ισορροπεί, να αλλάζει κατεύθυνση, να γέρνει τη μοτοσυκλέτα του (όχι όμως και το σώμα του), να ανοίγει το γκάζι και να πατά τα φρένα. Κινήσεις που λίγο αργότερα έγιναν αυτοματοποιημένες καθως μετά από κάποιο διάστημε ο οδηγός "δεν σκέφτεται" πια για να εκτελέσει την κάθε μία από αυτές αλλά τις εκτελεί ανακλαστικά. Θεωρεί έτσι οτι γνωρίζουν να οδηγούν μοτοσυκλέτα, στην ουσία όμως γνωρίζει μόνο το χειρισμό της όχι την οδήγησή της.

Ο ουσιαστικά "αυτοδίδακτος" οδηγός χρησιμοποιεί ένα "πρόγραμμα" που δημιούργησε ο εγκέφαλός του, το οποίο όμως είναι επίκτητο, δεν υπήρχε. Καθώς όμως για τη δημιουργία του βασίστηκε στο ένστικτο και όχι στην γνώση,  εμπεριέχει μια σειρά από λανθασμένες επιλογές. Τις οποίες επαναλαμβάνει διαρκώς, μέχρι να δοθεί η ευκαιρία να τις διορθώσει. Με τη συμμετοχή του στο Riding School!

Σε μία ημερίδα του "Riding School 1" εγκαθιστούμε το σωστό "πρόγραμμα" για την οδήγηση της μοτοσυκλέτας. Και πλέον ο οδηγός όχι μόνο είναι ασφαλέστερος και έχει βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του, αλλά έχει και τον τρόπο να αναγνωρίζει τα λάθη του και να εξελίσσει διαρκώς την οδήγησή του.

Η RIDING ACADEMY διοργανώνει εξειδικευμένες ημερίδες για κάθε είδους οδηγό.

Από εκείνον που απλά μετακινείται καθημερινά χρησιμοποιώντας τη μοτοσυκλέτα του, μέχρι τον αγωνιζόμενο που θέλει να βελτιώσει την τεχνική του και τα αποτελέσματά του. Το Riding School αποτελεί τη βασική δραστηριότητα της Motorcycle Riding Academy.
Ξεκίνησε το 1998 από τον Θανάση Χούντρα και συνεχίζεται ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Η καλύτερη Επενδυση που μπορείτε να κάνετε για την ασφάλειά σας:
Μια ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης στην Riding Academy

Μια ημέρα αρκεί για να αλλάξει τη ζωή σας - σε ότι αφορά στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας σας. Εάν κάτι κάνουμε λάθος, κάθε ημέρα που περνά το επαναλαμβάνουμε και γινόμαστε καλύτεροι ...στο λάθος.


Έχουν εκπαιδευτεί απλοί καθημερινοί οδηγοί αλλά και επαγγελματίες, σε συνεργασία με φορείς & εταιρείες. Ενδεικτικά:

Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας

Για δύο συνεχείς χρονιές, το Riding School εκπαίδευσε στελέχη και προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας

Αστυνομία τη Κύπρου

Στην Κύπρο κάθε χρόνο το Riding School εκπαιδεύει τους μοτοσυκλετιστές της Αστυνομίας της Κύπρου. Η διεξαγωγή των ημερίδων στην Κύπρο επιχορηγείται από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Lafarge – ΑΓΕΤ Ηρακλής

Στη διάρκεια 2 αυτόνομων ημερίδων του Σεμιναρίου Πόλης, στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας παρακολούθησαν το σεμινάριο στο Βόλο και το Μηλάκι Ευβοίας.

Kosmocar ΑΕ

Στελέχη της Kosmocar ΑΕ αλλά και συνεργαζόμενων με την αντιπροσωπεία της Ducati στην Ελλάδα εταιρειών, έχουν εκπαιδευτεί παρακολουθώντας Ημερίδες του Riding School 1 και Riding School 2..

ΕΚΑΒ Αθήνας και Κρήτης

Οι μοτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ Κρήτης και Αττικής έχουν παρακολουθήσει το Riding School – City & Road 1.

Interamerican

Με διαφορά ενός έτους, οι μοτοσυκλετιστές της Οδικής Βοήθειας της Interamerican σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκπαιδεύτηκαν από το Riding School.

Vodafone

Στελέχη της Vodafone έχουν εκπαιδευτεί στην Ασφαλή οδήγηση μέσω του Riding School – City & Road 1, στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.


    Αττική Οδός

Στα πλαίσια των δράσεων για την Οδική Ασφάλεια, η Αττική Οδός προσφέρει μέσω διαγωνισμών την συμμετοχή σε συνδρομητές της και εν γένει σε μοτοσυκλετιστές.

Λέσχες & Forum μοτοσυκλετιστών

Το σεμινάριο Πόλης έχουν παρακολουθήσει τα μέλη πολλών club μοτοσυκλετιστών, forum αλλά και μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


TOP