Όραμα

 

Το 1998, μετά από 16 χρόνια σε αγώνες κάθε είδους (enduro, ταχύτητα, supermoto) ξεκίνησε το Riding School, αρχικά ως παροχή για τους αναγνώστες του περιοδικού «0-300» του οποίου ήταν και ο εκδότης....

Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), αναζήτησε τη γνώση στο άθλημά του, τη μοτοσυκλέτα, μέσα από το πρίσμα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Το 2017 έγινε ο πρώτος Προπονητής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα, αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Εμπειρία

Μέσα από τα 37 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με τον Ειδικό Τύπο της μοτοσυκλέτας, ο Θανάσης Χούντρας έχει οδηγήσει περισσότερες από 1.500 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάθε είδους, σε άσφαλτο και χώμα, εντός και εκτός Ελλάδος.

Αρθρογραφία

Σήμερα αρθρογραφεί στο μηνιαίο περιοδικό “TRACTION Magazine”, ενώ παράλληλα στελεχώνει με θέματα μοτοσυκλέτας την τηλεοπτική εκπομπή “Traction” του STAR.

Συνεχής Εκπαίδευση

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και σχολών ανά τον κόσμο, για enduro, supermoto, flat track, αλλά και μοτοσυκλέτες δρόμου, συνθέτοντας τελικά ένα δικό του σχολείο, το Riding School. Δομημένο με τις επιστημονικές γνώσεις του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και εμπλουτισμένο από την έντονη αγωνιστική εμπειρία αλλά και τη γνώση της μοτοσυκλέτας γενικότερα.

Αγώνες

Έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα enduro, νίκες και διακρίσεις στα 23 χρόνια που συμμετείχε σε αγώνες. Είναι ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε στο Rally Dakar με μοτοσυκλέτα (1997), αλλά και στο Enduro του Touquet (1985) όπως και σε 24ωρους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Έχει λάβει μέρος σε 4 Camel Trophy, ενώ έχει εργαστεί ως συντελεστής στη διοργάνωση διάφορων event. Ανέλαβε ως promoter και διοργανωτής την τέλεση των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto στην Ελλάδα επί τρία συναπτά έτη.